Sommermeny for Tilbords – Vinn en fin premie

den

Jeg har fått gleden av å lage i stand Tilbords sin sommermeny. Her er det masse inpirasjon til å lage i stand til et supert sommer bord. Vi var på Hurum sammen med Tilbords for å lage denne reportasjen. Stylist og blogger Anette Willemine  Hjemmesiden til Anette. hadde pyntet et perfekt sommerbord i vannkanten og jeg fikk ansvaret for å lage i stand maten. Les intervjuet i artikkelen under og se filmene:

Intervju av Gladkokken hos Tilbords

Her ser du hva jeg lagde i stand med oppskrifter på alle rettene:

Noen smarte tips til sommermaten:

Her ser du hva jeg lagde i stand med oppskrifter på alle retter. Oppskrifter på hele sommermenyen til Tilbords

Sommerkonkurranse.

sabor_samlebilde

Vinn en flott Sabor Ultimate 3 liters kasserolle til en verdi av 1155,- Dette er en kvalitets kjele. Den har sil, lokk og helletut så passer perfekt til fiskesuppen. Tilbords har vært snill og har gitt meg muligheten til å gi bort en fin premie til en av de som følger Gladkokken på Facebook.

Eneste du trenger å gjøre er å skrive God sommer i kommentarfeltet på facebooksiden min. Jeg ønsker jo selvfølgelig å nå ut til flere matglade mennesker, så jeg setter pris på hvis du inviterer andre til å like siden min også! Inviter en venn og kommenter så er du med i trekningen.

Jeg trekker en vinner fredag 15.07.

 

Kommenter