Skal du arrangere selskap/julebord?- Nå kan du bestille Gladkokken for private selskaper

Gladkokken startet kun som en hobby for meg. Jeg ønsket å dele min lidenskap for god mat, dele mine oppskrifter, opplevelser og inspirere andre. Jeg har fått så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger og jeg setter veldig stor pris på det. Nå har jeg startet Gladkokken AS og satser for fullt på dette fremover.

Jeg har allerede gjort en del private kokke oppdrag og det synes jeg er veldig gøy. Så hvis du skal arrangere selskap hjemme for venner eller firmaet så kan du nå booke inn meg.

Jeg handler inn alle råvarer, forbereder, gjør ferdig maten hos dere, anretter og serverer til dine gjester. Du kan bare kose deg med venner eller kollegaer og nyte et godt måltid.

Hvis dette kan være av interesse for deg ta kontakt for mer informasjon om menyer, priser og tilgjengelighet.

e-post: janhenriks@gladkokken.com eller  mob: 912 49 717

 

 

 

Kommenter