Vinn premier for over 10 000 -Gladkokken feirer 10 000 følgere på Facebook

Dette er en litt spesiell dag for meg. Jeg satte meg noe jeg trodde var et litt overdrevet mål når jeg startet denne bloggen. Jeg skal få 10 000 følgere på Facebook. Så i dag klarte jeg det!!! Jeg er så utrolig takknemlig for all responsen og tilbakemeldingene jeg får fra dere. For meg er dette en liten drøm som går i oppfyllelse. Mat og drikke er min store lidenskap! Som en takk til dere vil jeg dele ut noen sikkelig fine premier! Så nå skal jeg dele ut premier til over 10 000 kroner 🙂

For å være med i konkurransen trenger du bare å kommentere med en tommel opp i Facebooktråden og tagg gjerne inn noen matglade venner i kommentarfeltet på Facebook. Hvis du har lyst til å dele posten blir jeg selvfølgelig glad, men ikke noe krav for å vinne. Jeg trekker vinnerne 29 november 2016.

Her er premiene:

Supercook kjøkkenmaskin til en verdi av 9995,- En utrolig kraftig kjøkkenmaskin som hjelper deg å lage maten. Jeg har testet denne! se Gladkokken tester Supercook

supercooker1

 

Gavepakke fra Traktøren Lambertseter verdi 1185,- Denne butikken benytter jeg ofte. Her får du god service, kjøkken og barutstyr av god kvalitet og diverse eksklusive matprodukter.dsc_0807

 

Gaveeske fra Mill og Morter. (med julekrydder) Mill og Morter er krydder av en ekstremt god kvalitet.mill-og-morter4.

 

Gourmet Julekalender fra Simply Chocolate (håndlaget sjokolade)24stk_x-mas_box_big

Lykke til alle sammen og tusen takk for at dere følger meg! Alle gavene er levert gratis fra leverandørene og jeg har ikke tatt betalt for produktplassering.

13 kommentarer Legg til din

 1. Liv Eide sier:

  👍👍👍

 2. Liv Eide sier:

  👍

 3. Nick Nicholaides sier:

  Gratulerer med 10 000 følgere, DET er bra jobba 🙂

 4. Guro Margrethe skjold sier:

  Gratulerer

 5. Nadia Vetrova sier:

  👍 😉

 6. Takk for en super inspirasjon 💕

 7. Tommel opp 🙂 (finner ikke symbolet)

 8. Gøril Himberg sier:

  👍👍

Kommenter