Kylling i salatwrap. Deilig og sunn middag på 10 minutter - passer perfekt i en hektisk hverdag!

De dagene når tiden ikke rekker helt til er det smart å ha noen enkle raske oppskrifter.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk hjertesalat
  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • 1 stk søt paprika
  • 0,5 stk squash
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss ketjap manis (søt soyasaus)
  • koriander
  • lime
  • Chilisaus hvis du liker sterk mat
Ingredienser

Denne retten synes jeg er veldig god og den passer like bra til en lunsj som middag. Kylling og grønnsaker i deilig asiatisk saus enkelt servert i et stort salatblad. Det passer også godt med hvetetortillas eller nudler, men skal det gå raskt er et salatblad både enkelt og godt. Her kan du varierer med grønnsaker du liker og har tilgjengelig. Sausen er veldig enkel men har masse smak. Server med noen båter lime og gjerne litt fersk koriander.

Steg 1

Dette er like enkelt som det ser ut! Start med å finne frem en kjele og sett på høy varme. Tilsett litt nøytral olje og stek kyllingfiletene med skinnsiden ned. Snu etter et par minutter. Mens kyllingen steker kutter du opp grønnsakene i fine strimler og små terninger.

Kyl I Salat 2

Steg 2

Ta ut kyllingen, kutt i fine strimler og legg grønnsakene i stekepanna.

Kyl I Salat 3

Steg 3

Tilsett kyllingen tilbake i stekepanna og stek i noen minuttet til kyllingen er gjennomstekt.

Kyl I Salat 4

Steg 4

Tilsett soya og ketjap manis og rør godt rundt. Skyll salatbladene og tørk av de.

Kyl I Salat 5

Steg 5

Legg salatbladene på en fjøl og fyll på med kyllingmiksen. Legg ved noen limebåter og strø over fersk koriander. Enkel og god middag på under 10 minutter. Lykke til

Kyl I Salat 1