Riktig godt nytt år – Kort om 2016 og veien videre

Jeg startet Gladkokken i april 2016 og etter det har det virkelig satt fart takket være dere! Det har vært en enorm vekst i mitt første år som matblogger. Når jeg startet denne siden hadde jeg aldri trodd at responsen skulle være så god. Jeg hadde mange gode oppskrifter liggende og tenkte at det dette burde deles. Livet er for kort til å spise dårlig mat.

Siden oppstart er det ca 12 000 som har valgt å følge meg på Facebook, de siste månedene har det vært over 50 000 unike lesere på siden pr måned og kanskje en av de matbloggene med mest engasjement fra følgerne. Jeg har opprettet en Youtubekanal og fått gleden av å lage mange flotte middager i forskjellige selskaper. Jeg var heldig å ble nominert til Årets matblogger og Årets Nykommer,deltakelse i Masterchef på TV3 og møtt så mange matglade mennesker som inspirerer meg. På slutten av året tegnet jeg en stor sponsoravtale med Siemens. Oppsummert har 2016 for meg vært inspirerende, utfordrende og fylt av matglede.

1.jpg

2017 – nå begynner det virkelig! Mitt motto er å gjennomføre alt man gjør med et smil om munnen, pågangsmot og innsats til å realisere sine drømmer. Jeg hopper med begge beina ut i en verden jeg ikke kjenner så godt enda og dere skal få være med på reisen 🙂 Utenom jevnlig nye oppskrifter vil det bli mye video. Instruksjonsvideoer, matopplevelser og mye morro! Det er også en del andre planer jeg ikke kan røpe enda, men jeg er ganske sikker på at 2017 blir et veldig spennende år.

Tusen takk for all støtte og hyggelige meldinger. Jeg er så utrolig takknemlig! Jeg ønsker alle en super nyttårsfeiring og et riktig godt nytt år.

raketter2

2 kommentarer Legg til din

  1. Sidsel Cocks sier:

    No wonder you have so many Facebook viewers, so much good food and easy to make when you follow your instructions.The only thing that I would like is a cookbook, but maybe that will come later, from Sidsel in Calgary.

    1. janhenriks sier:

      Thank you Sidsel👍🍴

Kommenter