Tagliatelle med Bacon, grønnsaker og pinjekjerner – en god hverdagsrett.

Jeg liker pasta veldig godt og det er noe jeg ofte lager på hverdager. Det er raskt å lage og smaken er populær blant store og små. Det kan være positivt med litt inspirasjon for å lage noen nye middager etterhvert. Denne retten synes jeg er veldig god og det tar ikke mer enn 15-20 minutter å lage. For å heve denne retten ytterligere avslutter jeg med litt revet parmesan og ferske urter, men det kan du selvfølgelig velge selv.

Oppskrift 4 pers:

  • Tagliatelle, spagetti eller annen pasta
  • 1 boks med soltørkede tomater
  • 1 løk
  • 1 rød chili
  • 1 squash
  • 1 pakke bacon
  • salt og pepper
  • saften av 1/2 sitron
  • pinjekjerner
  • parmesan og urter (valgfritt)

 

Hvordan:

For å lage denne retten så raskt som mulig gjelder det å gjøre ting i riktig rekkefølge 🙂 Jeg starter med å sette på ovnen på 200 grader og finne frem en kjele til pastaen og fylle med vann. Finn frem et stekebrett, legg på bakepapir og legg baconet på papiret.

DSC_0244.jpg

Sett i ovnen med en gang. Finn frem en stekepanne og hell i litt nøytral olje. Sett ganske høy varme. Begynn å kutte opp løk og chili. Legg i pannen.

DSC_0245-2.jpg

Kutt opp squash og soltørkede tomater og tilsett sammen med løken og chilien.

DSC_0247.jpg

Når vannet koker tilsetter du pastaen og koker til den er al dente. Når pastaen nærmer seg ferdig tilsetter du pinjekjerner i stekepannen.

DSC_0250-2.jpg

Hell av vannet og tilsett pastaen i stekepanna. Rør godt rundt. Dette gjør at smaken fra oljen sprer seg godt rundt på pastaen.

DSC_0261.jpg

Ta ut baconet og kutt i litt mindre biter.

dsc_0259

Legg på en tallerken sammen med pastaen og strø gjerne over litt parmesan og urter. Server rykende varm! En deilig, litt annerledes og veldig god pastarett til hverdagen. Lykke til!

dsc_0267

 

Kommenter