Pop up restaurant – Gladkokken Afterwork på Mathallen

den

Jeg sitter her nå ganske stolt og litt sliten etter noen hektiske dager med jobbing. I går var dagen her med første egen pop up restaurant i Mathjerte av Oslo nemlig Mathallen Vulkan.    Et fantastisk sted med masse gode spisesteder, puber og butikker. Her er det yrende liv om dagen, men det har vært litt roligere på kveldene. Så målet var å kunne tilby deilige cocktails og god streetfood til en rimelig penge og lage en sikkelig fest! Jeg fikk gleden av å sette opp en restaurant midt i Mathallen på torget med kjøkken og bar synlig foran alle gjestene. Torget har rundt 120 sitteplasser + baren og området rundt. Det var mange bordreservasjoner i forkant og når kl var 17 var det fullt med feststemte og sultne gjester.

mathallen-skilt

Lord Leo (Oslo Mod Army) var DJ og spilte Soul-rnb-jazz-latin på original vinyl. Alt var tilrettelagt til en herlig start på helgen for de som hadde tatt seg turen. Når du kombinerer god mat, drikke, glade mennesker og bra musikk så ligger alt tilrette for en veldig hyggelig kveld.

mathallenarrangemenet

Denne kvelden var en stor suksess og alle gjestene var strålende fornøyde! For de som ikke fikk vært med vil jeg på det sterkeste anbefale og komme neste gang som er fredag 10 mars fra kl 1600 -2300. Det er allerede mange bordreservasjon, men fortsatt ledige plasser for de som ønsker bord. Send en melding til meg så ordner jeg bordreservasjon.

IMG_0389.jpg

 

Håper på gladstemning og at du kommer neste gang!

Noen fordeler er det med å være gladkokk 🙂

kyssebilde gladkokken.jpg

Det gikk rundt 500 retter i løpet av kvelden, så det var rimelig hektisk til tider 🙂

i-farta

Kommenter