Konkurranse – Gladkokken feirer 1 år – Vinn flotte premier

Tiden flyr når man har det gøy! 10.april.2016 la jeg ut min første post på Gladkokken. Det som skulle skje etterpå hadde jeg ingen anelse om. I løpet av et år er Gladkokken på vei til å  bli en av Norges største matblogger.  Dette kan jeg takke dere for. Jeg setter stor pris på alle hyggelige tilbakemeldinger og at dere fortsatt deler og liker mine oppskrifter. Min lidenskap for mat har bare økt det siste året og jeg har lært utrolig mye.

Takk for all støtten og håper dere kan hjelpe meg videre til å bli Norges gladeste matblogg!

1 års bursdagskonkurranse:

1. premie :

Vinn en 3 retters middag for deg og 5 av dine venner – jeg kommer hjem til deg og tilbereder og serverer en flott middag for 6 personer. Du kan bare slappe av og nyte god mat med venner med din private Gladkokk på kjøkkenet.

jhsgladkokk

2. premie:

Gratis matkurs for deg og en venn! Jeg arrangerer mitt første matkurs og du kan ta med en venn og være med på premieren. Første kurs blir et kurs i «matglede og gode triks på kjøkkenet». Vi lager sammen en 3 retters middag og etterpå nyter vi maten sammen.

3. premie

5 vinnere får hvert sitt Gladkokken kjøkkenforkleet.

Hvordan delta i konkurransen: 

Skriv JA TAKK og en Smiley i tråden på denne konkurransen på Facebook. Tag gjerne inn hvilke venner du ville hatt middagen eller kurset sammen med. Lik og del gjerne konkurransen med matglade venner.

Vinnerne trekkes på bursdagen 10.april 2017. Lykke til.

raketter2

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer Legg til din

  1. Jorid Helene Tangen sier:

    Ja takk 🙂 Ville ha med sønnen Kim, han er 41 år og elsker å lage mat 🙂

  2. Elbjørg Jensen sier:

    Ja takk 😋

Kommenter