Matkurs – Lær å lage hjemmelagde pølser – Matopplevelser i Oslo

den

Det er blitt veldig populært å være med på forskjellige matkurs og jeg forstår veldig godt hvorfor. Dette er en utrolig hyggelig måte og sosialisere med andre og i tillegg lærer du noe nytt. Denne gangen har jeg vært med Annis Pølsemakeri på pølsekurs. Annis holder jevnlig pølsekurs og i løpet av en kveld lærer du deg hvordan du kan lage dine egne pølser. Du får veiledning av en pølsemaker for å lære grunnteknikker og forskjellige oppskrifter. Jeg gleder meg til å lage masse hjemmelagde pølser når grillsesongen starter. Det morsomme er at du selv kan prøve forskjellige kombinasjoner av kjøtt, krydder og smakstilsetninger.

DSC_0010

Hver deltaker får utdelt flere kilo kvernet kjøtt og det er rikelig med krydder tilgjengelig. Vi jobber i par for å lage pølsene. Dette er en jobb som er vanskelig alene. Etter litt opplæring begynner metervis av deilige hjemmelagde pølser å komme frem.

DSC_0013.jpg

En av de store gledene med dette kurset er at du får med alle pølsene hjem. Så hver deltaker får med seg 4-5 kg deilige pølser hjem. Dette er mange gode middager med pølser fremover!

DSC_0031.jpg

Jeg hadde en veldig hyggelig kveld med andre matinteresserte gjester og lærte masse. Nå føler jeg at jeg behersker kunsten å lage pølser og kommer garantert til å bli mye hjemmelagde pølser fremover. Sjekk ut Annis Pølsemakeri sin nettside for å melde deg på kurs du også. Her er link til kurskalenderen:  Annis Pølsemakeri sin hjemmeside

Takk for en veldig hyggelig kveld!

DSC_0045-2.jpg

Kommenter