Bakte frokostegg med avokado og chili – en god start på dagen.

Jeg elsker egg og lager de i mange forskjellige former. Denne oppskriften er utrolig enkel, men veldig god. Perfekt å få servert til frokost en morgen når du har litt bedre tid. Spis denne deilige eggeretten med en teskje og det burde bidra til en veldig god start på dagen.

DSC_0694

Oppskrift:

 • 2 egg
 • 1 avokado i skiver
 • 2 ts smør
 • salt og pepper
 • litt chilipure eller fersk chili

 

Hvordan:

Dette er like enkelt som det ser ut til. Finn frem noen ildfaste former og smør med litt smør. Legg resten av smøret i bunnen av hver form. Knekk 1 egg i hver form. Del opp avokadoen i skiver og legg i formen. Strø over litt salt og pepper og litt chilipure (kan også bruke fersk chili) Stek i ovnen på 200 grader til eggehviten er fast og plommen fortsatt er flytende. Dette tar ca 10 minutter, men følg med.

DSC_0701

2 kommentarer Legg til din

 1. Siiri sier:

  Hadde bakte egg med avokado og chilli til brunch i dag. Veldig godt. Lurer på om jeg neste gang har litt sautéd pancetta i også.
  Happy Easter to you!!

 2. janhenriks sier:

  Det passer sikkert perfekt!!

Kommenter