Leie Gladkokken til selskap – Skal du arrangere selskap, sommeravslutning eller grillfest?

den

Skal du arrangere selskap, sommeravslutning, grillfest eller liknende er det ikke mye som slår å ha sin egen private Gladkokk som gjør i stand akkurat det måltidet du ønsker.

Jeg har det siste året fått gleden av å lage i stand godt mat til forskjellige selskaper. Jeg synes dette er veldig gøy og responsen fra mine kunder har vært fantastisk! Kvalitetsmat tilberedt og servert med et smil.

Jeg lager all maten fra bunn og kjøper kun råvarer av god kvalitet. Jeg gjør alt fra grillselskaper til finere selskapsmat. Så hvis du skal arrangere selskap enten for privat eller jobb så send meg gjerne en forespørsel på janhenriks@gladkokken.com eller ring mob. 912 49 717

 

Pris:

  • 4000 for leie av kokk inkl. forberedelser, innkjøp, servering osv
  • 300 – 600 NOK per person avhengig av meny som velges og antall gjester.

Jeg avtaler meny i hvert enkelt tilfelle så du får en perfekt matopplevelse etter dine ønsker.

Ha en glad dag!

Mvh Jan Henrik

 

 

Kommenter