Burger Coleslaw – Jakten på den perfekte dressing! – alt i et er løsningen

den

Jeg har fått en utfordring jeg synes er veldig gøy! Hva er den perfekte hamburgerdressing. Jeg skal konkurrere mot Helleskitchen og Flere ganger Norgesmester i grill Jan Ivar Nykvist. Det er Hans Erik Dysvik (Hank von Helvete) som skal være dommer. Hellmanns majones arrangerer og sponser konkurransen.

Jeg prøvde en del forskjellig når jeg skulle finne den optimale hamburgerdressingen. Jeg havnet på en coleslaw tilpasset for Hamburgere. Det er veldig godt med en coleslaw og det gjør det veldig enkelt når man skal servere burgeren. Coleslaw inneholder jo alt du trenger og dressingen holder seg veldig godt på burgeren siden den er blandet med grønnsakene og derfor får en tykkere konsistens. Så her trenger du kun burger, coleslaw, ost og en god glaze/BBQ saus. Dette er oppskriften jeg skal konkurrere med på Scenen på Mathallen den 27.mai. Jeg var veldig bestemt på at jeg ikke skulle lage dette for vanskelig for de som vil prøve. Jeg har kun brukt råvarer de fleste er vant med og har tilgjengelig. Sjekk også videoen for hvordan jeg lager denne Burger Coleslaw`n . Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg håper du blir det også.

Oppskrift til mange burgere:

 • 1 boks Hellmanns Majones
 • 1 nykål / eventuelt hodekål
 • 2 gulerøtter
 • 1 eple
 • 2 ss dijon sennep
 • 3 ss finhakket grillet paprika (kjøpte på ferdig glass)
 • 2 ss finhakket sylteagurk
 • 2 ss finhakket sjalottløk
 • 1 ss presset hvitløk
 • 1 bunt estragon Finhakket
 • 3 ss Heinz chilisauce (mild smaker nesten som ketchup)
 • 2 ss Siracha (sterk asiatisk chilisaus)
 • 2 ss eplesider eddik
 • 2 ss akasi honning.
 • 1 ts sellerisalt
 •  pepper.

Her kan du se hvordan du lager burgerdressingen!

 

 

 

2 kommentarer Legg til din

Kommenter