Dette grilltrikset må du lære deg!! – Min favorittgrønnsak på grillen.

Nå er varmen kommet og de fleste har allerede funnet frem grillen. Jeg griller veldig mye forskjellig, men dette er min favoritt frukt på grillen! Trikset med å strø over brunt sukker og chilipulver gir karamelliserte ananas. Passer ypperlig til svin og kylling. Her viser jeg deg hvordan du lager karamellisert ananas på grillen.

DSC_0680.jpg

Oppskrift:

  • 1 stor moden Ananas
  • brunt sukker
  • cayenne pepper
  • litt nøytral olje

 

Start med å skjære av toppen og bunnen. skjær deretter av skallet ned langs sidene på Ananasen. Skjær opp i skiver og legg utover et brett eller en tallerken.

DSC_0681

Start med å gni på litt nøytral olje, strø over litt brunt sukker og cayenne. Gjør dette på begge sider. La de hvile litt før de blir slengt på grillen.

DSC_0683

Grill på direkte varme så du får den karamelliserte fargen. Legg de deretter på et kjøligere sted på grillen til de blir ferdige.

DSC_0716-3

De skal bli myke og gode. Dette tar ca 5-10 minutter avhengig av hvilken varme det er på grillen. Enkelt og veldig godt! Lykke til.

DSC_0719-2

Kommenter