Se mitt nye kjøkken – smarte løsninger og tips

den

Som dere sikkert allerede har forstått elsker jeg å bruke tid på kjøkkenet. Derfor var det viktig når vi pusset opp at dette skulle være et funksjonelt rom, men også et rom som innbyr til hygge med venner, familiemiddager og mye matglede. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og stortrives med det nye kjøkkenet. Her kan du se bilder og lese om noen smarte løsninger.

Helvegg gir masse plass!

DSC_0041

Jeg var veldig bestemt på at jeg skulle ha en helvegg med høyskap. Dette synes jeg ser fint ut og så gir det masse plass. I denne veggen har jeg 5 høyskap. Her er det 1 kjøleskap og 1 kombiskap, et stort tørrskap og de flotte ovnene fra Siemens og integrert kaffemaskin. Jeg har valgt to ovner med både damp, mikro og grill. I tillegg har jeg en tallerkenvarmer under. Like ved vasken er den integrerte kaffemaskinen. Dette er smart sted å plassere den for da er vannet like ved. I hyllen under har jeg kaffekopper, te og andre småting. Jeg må innrømme at jeg elsker den nye kaffemaskinen. Den har et utvalg av typer kaffe, tevann og steamer. Den morsomste delen er at alle hvitevarene er koblet opp til en app på telefonen. Så jeg kan sette på en kaffe eller styre ovnene med telefonen. Dette er en løsning jeg har blitt utrolig glad i. Høres unødvendig ut, men er utrolig praktisk!

DSC_0051

Jeg ville så gjerne ha en kjøkkenøy! Dette angrer jeg ikke et sekund på 🙂 Er veldig praktisk å ha stor arbeidsplass. Denne brukes også til lekser for sønnen min, middager og selvfølgelig jobben min som blogger. Hvis du skal ha en kjøkkenøy husk å legge opp strøm.

DSC_0057-2.jpg

Med en åpen kjøkkenløsning får jeg gleden av å være med på alt annet som skjer også. Når du sitter i sofaen på kjøkkenet ser du rett på peisen noe som er utrolig hyggelig på en litt kjølig høstkveld.

DSC_0059-2

Stor induskjonstopp og takmontert vifte! Ved å velge induskjonstopp med vifte eller takmontert vifte så slipper du å ha den store vifta rett foran deg når du lager mat. På denne måten virker det også mere åpent. Jeg har en lang kjøkkenbenk uten noen overskap dette gir god arbeidsplass og mye lys.

Ikke bare kjøkken, men en samlingsplass for familie og venner. Jeg har valgt en sofa og gode stoler rundt et langbord. Når vi har gjester blir vi somregel sittende her hele kvelden. Jeg elsker den nye «kosekroken» på kjøkkenet!

DSC_0046.jpg

Alle hvitevarene mine er fra Siemens sin Studioline serie. Jeg har et samarbeid med Siemens og er strålende fornøyd med deres produkter. Selve kjøkkenet er fra HTH. Når det kommer til valg av farger, møbler og den praktiske løsningen har jeg brukt Therese Amble som er kjempeflink med interiør og løsninger! Hun har mange års erfaring fra bransjen, men har nå startet firmaet N12 interiør. Sjekk gjerne Instagram kontoen hennes: n12_interior også.

Jeg stortrives på det nye kjøkkenet. Supert til både matlaging og hygge!

#sponset innlegg

Kommenter