Vinn 4 lekre cocktailglass i krystall fra Orrefors?

Det er med stor glede jeg kan informere om at jeg jeg har inngått et samarbeid med Orrefors. Jeg legger ut mye drinker og det er ingen tvil om at en drink både ser bedre ut og er mer innbydende når den serveres i et flott glass.  Orrefors produserer høykvalitets krystallglass i Sverige og er kjent for god kvalitet og moteriktig design.

Tenkte det hadde vært hyggelig å kunne gi bort en flott premie til en av dere.  Så vi gjør det så enkelt at kommenter på Facebook med en smiley for å vinne selv eller tag inn en venn som du vil at skal få premien. På denne måten kan du få gleden av å gi bort noen fine glass til noen du er glad i. Kanskje får du gleden av å få servert en god cocktail fra disse glassene neste gang du er på besøk hos vinneren:-)

6310501_Cocktail 4-p black.jpg

Etter hvert vil du også kunne få kjøpt glassene direkte fra meg til en veldig hyggelig pris i  min personlige nettbutikk som er planlagt lansert til høsten. Lykke til! Jeg trekker en heldig vinner i løpet av helgen!

Jeg har inngått et samarbeid med Orrefors, så dette innlegget er sponset.

Orreforsoggladkokken.jpg

 

6 kommentarer Legg til din

 1. Ann-Lisbeth Teigland sier:

  🤓

 2. fembarn5 sier:

  🙂

 3. synnøve Margrete Falch Gundersen sier:

  Lekker glasserie

 4. Fatemeh sier:

  😊

 5. Line Strandli sier:

 6. Thomas Frigren sier:

  🤗

Kommenter