Limonade av Rosevin – friskt, sommerlig og fristende!

Om sommeren er det deilig å kunne lage en frisk og god limonade. Denne oppskriften smaker av sommer og er passe lav på alkohol til at du kan servere den som en leskedrikk når du får gjester i varmen. Denne passer perfekt som en liten velkomstdrink i sola. Her kan du varierer med smaker og bær. Jeg har brukt norske jordbær, sitronmelisse, sitron og lime og det blir aldri feil.

Oppskrift 1 stor mugge/karffel:

  • 7 dl rosevin
  • 3 dl clubsoda
  • 1 dl sukkerlake (like deler sukker og vann)
  • 1 dl jordbærpure. (kjørt noen av bærene i blenderen)
  • 5-10 jordbær
  • 1/2 sitron i skiver
  • 1/4 lime i skiver
  • 1 kneve med sitronmelisse
  • Isbbiter.

Hvordan:

Legg først alle bær, sitron osv i karaffelen. Hell deretter over alle de flytende ingrediensene og isbiter. Rør godt rundt og sett i kjøleskapet frem til gjestene kommer. Server i noen fine glass og pynt gjerne med noen ekstra bær.

DSC_0278-3.jpgDSC_0294-3.jpg

#sponset #orrefors

Kommenter