Fresende hvitløk, chili og scampi - prøv Gambas al pil pil på grillen!

Dette er en klassiker for mange når de er ute å reiser. Denne spanske tapasretten er utrolig god og den varmen oljen koker ofte når du får servert denne retten.

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk scampi
  • 6 fedd hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 ts tørket chilifrø
  • 1 ss røkt paprikakrydder
  • 1 ss smør
  • 0,5 stk sitron, kun saft
  • salt
  • finhakket persille
Ingredienser

Jeg synes det er en perfekt forrett når jeg griller. Denne retten smaker utrolig godt og oljen som blir i pannen er så god at det er smart å servere et godt brød til så du får med alle de gode smakene. Jeg har laget en video som viser hvordan du lager denne retten, men her er oppskriften:

Her viser jeg på God Morgen Norge på TV2 hvor enkelt du kan lage denne retten: https://www.tv2.no/v/1648785/

Dette er en skikkelig smaksbombe av en forrett. Ikke vær redd for å bruke mye hvitløk og chili. Oljen som blir igjen i panna er utrolig god. Server med et godt brød så alle gjestene får med seg den gode oljen. Lykke til.

Gambas