Ned i vekt eller en litt sunnere hverdag? NÅ egen kategori med sunne matretter!

Jeg er så glad jeg valgte å følge hjertet og satset på Gladkokken.Jeg elsker å dele gode oppskrifter med dere. Alle de hyggelige tilbakemeldingene gir meg en følelse at jeg faktisk gjør noe betydningsfullt.

Det siste året har gitt meg utrolig mye glede, opplevelser og god mat. Det er mye jobb, men jeg angrer ikke et sekund.

Jeg kan se at det siste året har jeg ikke bare vokst med erfaringer, men noen ekstra kilo har det også blitt 🙂 Så nå jeg har bestemt meg for å stramme litt inn på kaloriene i hverdagen og øke aktivitetsnivået litt. Det siste krever ikke mye siden jeg måtte blåse støv av treningsbagen når jeg skulle finne den frem her om dagen.

Derfor har jeg valgt å lage en egen kategori på siden min med sunne og gode oppskrifter!! Denne skal jeg fylle opp utover høsten. Her får du god mat med lavt kaloriinnhold, men som er fulle av gode smaker og næring! Så for de som ønsker å passe litt på vekta vil dette være perfekt!

Du finner kategorien øverst til høyre!

Skjermbilde 2017-08-08 kl. 09.13.21.png

Jeg skal selvfølgelig fortsette å nyte god mat og drikke i helgene og andre dager hvis det passer meg. Så ikke vær bekymret for mangel på vanlige oppskrifter og kosemat!

DSC_0618

 

Kategorien med sunne middager er ment som hjelp til meg selv og de som eventuelt ønsker det samme. Jeg skal dele mine erfaringer, utfordringer og hvordan dette går. Håper de fleste synes dette er positivt og gir en enda større bredde av oppskrifter på siden min.

Takk for at du følger meg!!

Hilsen Jan Henrik (Gladkokken)

Skjermbilde 2017-06-09 kl. 14.14.34

 

 

Én kommentar Legg til din

  1. Liv Synstad sier:

    Så flott at du vil ha fokus på sunn og kalorifattig mat framover. Ser fram til spenner retter .

Kommenter