Perfekte Spareribs på grillen – Denne metoden gir best resultat!

Spareribs er utrolig godt! Jeg har i flere år jobbet med å finne min perfekte metode og oppskrift for å lage Spareribs. Det er mange metoder som gir et godt resultat, men denne synes jeg er den beste. For meg er BBQ om å trylle rimelige stykningsdeler om til fantastiske og fristende retter. Det er mulig å dampe, bruke sousvide, pakke i folie osv, men jeg synes konsistensen blir best ved å grille på indirekte varme på lav temperatur i flere timer. Legg lag på lag med gode smaker og bruk alltid ferske og gode ingredienser. Jeg bruker sennep, rub, naturlig røyk og BBQ saus. Resultatet er Spareribs som er saftige og har utrolig god smak.

DSC_0504-2.jpg

Oppskrift:

  • 1 remse Spareribs pr person
  • litt amerikansk sennep
  • Rub
  • BBQ saus
  • og god tålmodighet 🙂

Hvordan:

Jeg har laget en video som forklarer hvordan jeg gjør dette. Lenger ned i oppskriften finner du linker til rub og Gladkokken BBQ saus.

 

Her er link til rub og BBQ saus:

Hemmeligheten bak den beste grillmaten – Dry Rub

Min beste BBQ saus – en nytelse til grillmaten og på burgeren!

DSC_0555

Kommenter