Konkurranse – Vinn festmiddag for deg og 5 av dine venner!

Vil du invitere 5 gode venner på en deilig festmiddag? Jeg kommer hjem til deg å lager i stand en super 3 retters middag for deg og dine venner. Du trenger bare å slappe av og nyte et fantastisk måltid.

jhsgladkokk

Jeg er så takknemlig for at Gladkokken.no øker i høyt tempo om dagen! Nå nærmer Gladkokken 20 000 følgere på Facebook og dette må jo feires med med en liten konkurranse. Noe jeg synes er veldig gøy er det høye engasjementet fra dere. Satsingen på video innlegg har vært veldig populært og nå er det overkant av 1 000 000 videovisninger bare på Facebook pr år. Dette er utrolig gøy! Jeg hadde satt meg et høyt mål om at jeg skulle i løpet av 2017 skulle nå 20 000 følgere og nå ser det ut til at dette skjer allerede på høsten. Jeg er så takknemlig for at dere følger meg og ønsker derfor å gi bort en premie til en av dere. Jeg har hatt gleden av å gi bort gratis middager før og det har vært veldig hyggelig!

 

Hvordan være med i konkurransen:

For å kunne bli trukket ut som vinner må du kommentere med «JA TAKK» i kommentarfeltet på Facebook og inviter noen av dine matglade venner til å like siden. Tag gjerne inn de du ønsker å invitere på middagen. Veldig hyggelig hvis du ønsker å dele innlegget også.

Jeg trekker en vinner den dagen siden passerer 20 000 følgere på Facebook.

facebook 20000.jpg

Lykke til.

Kommenter