Den nye kaketrenden – personlige kaker.

De siste årene har vi sett på flere TV serier fra statene at det er bakere som lager  de mest fantastiske kakene med personlig preg etter hva kunden ønsker. Trenden har nå kommet til Norge og etterspørselen er stor. Jeg forstår godt at dette er populært! tenk så gøy å kunne få en kake som er tilpasset både til anledning og person. Ikke bare er kakene tiltalende, men de er lagd med de beste råvarene tilgjengelig. En personlig kake passer i mange anledninger. Det passer ypperlig til bursdager, konfirmasjon, dåp eller for en spesiell markering.

IMG_1059

En nær venn av meg Lillian har alltid vært utrolig flink til å bake. Hun har de siste årene jobbet med å lage personlige kaker. Hennes kunder er alt fra barnefamilier til firmaer. Jeg har fått være med for å lære noen gode triks når jeg skal lage kaker. Det er vel bare å innse at jeg aldri kommer til å bli så flink til å bake, men jeg synes det er gøy. Lillan har hjulpet meg med noen av kakeoppskriftene jeg har lagt ut tidligere og det er gøy å lære. Nå har vi laget en fantastisk daimkake med en deilig nøttebunn og en litt syrlig pasjonsfrukt vanlijekrem. Oppskriften kommer på siden min snart.

IMG_1235.jpg

Jeg synes det er hyggelig å kunne hjelpe mine venner litt når jeg har muligheten. Jeg legger derfor med litt ekstra reklame for Lillian her. Hvis du ønsker en personlig kake for en spesiell anledning så send henne gjerne en mail på: lillan@mylillybean.com Her kan du se litt av kakene hun har levert i det siste. Hvis du synes det er gøy å lære mer om baking og se flere kaker følg henne gjerne på Facebooksiden til Mylillybean

Send en mail til Lillian hvis du er nysgjerrig på å bestille en personlig kake 🙂 Da får du info, priser osv.

Sjekk ut de fine kakene:

IMG_0524.jpg

IMG_0220.jpg

IMG_0928.jpg

Kommenter