Konkurranse – Vinn eksklusivt matkurs for deg og en venn med Gladkokken!

Nå har du mulighet til å vinne en helaftens matkurs for deg og en venn. Konkurransen arrangeres i samarbeid med min samarbeidspartner Siemens.

Kurset holdes i det flotte showrommet til Siemens på Etterstad i Oslo 26.oktober 2017. Dette blir et ekslusivt kurs hvor vi i fellesskap skal lage en deilig 3 retters middag. Etter kurset nyter vi maten sammen med god drikke til. Siemens sitt kjøkken er topp moderne og har alt tenkelig og ønskelig utstyr. Siemens sin sjefskokk Øyvind er med for å dele sin kunnskap og matglede. Dette blir et eksklusivt kurs med kun 12 deltakere.

Jeg trekker 2 vinnere som får ta med en venn og bli med på kurset. Det eneste kravet for å være med i konkurransen er at du følger Gladkokken på Facebook, kommenterer med en smiley og tagger inn den du vil ha med. Jeg blir selvfølgelig glad hvis du deler konkurransen med dine venner, men det er ikke noe krav for å være med. Konkurransen varer fra den blir publisert og frem til fredag 20.oktober.

Jeg gleder meg til en super kveld med mye god mat og drikke!

matkursbilde

 

Kommenter