Hjemmelagde fiskeboller i hvitsaus – deilig fiskemiddag for store og små.

Jeg har spist mye fiskeboller når jeg var liten. Jeg tror vi spiste dette hjemme kanskje en gang i uken. Fiskeboller er sunt, godt og populært for store og små. Å lage hjemmelagde fiskeboller er ikke vanskelig og da smaker det utrolig mye bedre enn de som kommer på boks. Hjemmelagde fiskeboller inneholder mye mer fisk og gir en fersk og god smak. Når dette får trekke i en godt krydret melk så får du gode fiskeboller og en god saus. Her viser jeg deg hvordan du lager denne klassiske retten.

Oppskrift:

  • 1 kg fersk hyse/kolje
  • 1 egg
  • 2,5 dl kremfløte
  • 2,5 dl melk
  • 2 ss potetmel
  • 5 ts salt
  • 2 ts hvit pepper
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts muskat
  • 1 ts cayennepepper (valgfritt) hvis du liker det litt spicy

 

Her har jeg laget en video som viser hele prosessen. Lykke til.

Kommenter