15.des – Gladkokkens Julekalender

Dagens gave passer ypperlig til de som vil brygge sitt eget øl. Denne eksklusive ølbryggeren med bluetooth ble best i test av TV2 hjelper deg i år!!!! Verdi 8999,- 

Dette blir siste uken med Julekalender. Siste dag blir søndag 17.desember. Det har vært veldig god deltakelse og mange positive tilbakemeldinger, men har også fått en del tilbakemeldinger fra følgere som synes det blir litt mye. Siste uken blir det noen fantastiske premier så fortsett å følg med denne uken. Jeg har storproduksjon av julerelaterte innlegg nå 🙂 det kommer gravlaks, ribbevideo og mye mer… så siste uken før jul blir fylt med masse gode oppskrifter.

Gårsdagens vinner var: Sara Elise Hansen

Dagens vinner trekkes hver kveld

Julen handler om glede og å gi. Så her får du muligheten til å spre glede og kanskje gi bort en flott gave til en av dine venner. Tagg gjerne inn en venn på Facebook under dagens innlegg som du ønsker og du synes fortjener å vinne dagens premie. Dagens heldige vinner trekkes hver kveld!

Alle gavene er gitt bort fra forskjellige leverandører jeg liker og samarbeider med. Jeg blir selvfølgelig glad hvis du ønsker å dele min julekalender med dine venner på Facebook, men det er ikke nødvendig for å delta.

For å delta er det eneste som kreves at du følger Gladkokken på Facebook. Vær med og del gjerne innlegget mitt.

Dagens premie er gitt av Bryggselv.no:  

Skjermbilde 2017-12-12 kl. 17.18.50.png

 

Kort om produktet:

En bryggemaskin som har mulighet til mesking, skylling, kok og kjøling i samme enhet. Noe som betyr mindre utstyr å bruke, rengjøre og ikke minst lagre mellom bryggene dine.Her er det bare å plugge den i støpselet og starte bryggedagen din.

  • 30 liters kapasitet gjør at maskinen er perfekt for brygging innendørs, alt av utstyr kan pakkes i systemet for enkel lagring.
  • Full kontroll over oppvarmingen med en PID-regulator som styrer varmeelementet.
  • Bluetooth-tilkobling mellom enheten og mobiltelefon eller nettbrett. Du kan styre Grainfatheren via en egen app, som kommer til både iOS og Android.
  • Programmerbar stegmesking med inntil 4 meskesteg.
  • Mulig å importere oppskrifter direkte fra BeerSmith.
  • Sprutsikkert display uten irriterende lokk.

Her er link til produktet hvis du vil vite mer eller se på andre produkter fra Bryggselv.no

Link til produkt hos Bryggselv.no

Kort om Bryggselv: 

Bryggselv AS ble startet av bryggere for bryggere i 2011, og har siden vokst seg til å bli Norges største leverandør av utstyr og råvarer til både hjemmebryggere, bryggerier og som grossist for andre butikker.

Vi er lidenskapelig opptatt av ølbrygging, og streber etter å ivareta våre kunders behov for råvarer, utstyr, service og kunnskap av høyeste kvalitet hver eneste dag.

Handler du hos Bryggselv skal du få god, personlig service, både i nettbutikken, eller i et av våre utsalg – uansett om du brygger 10 liter på kjøkkenet, eller 5000 liter dagen på bryggeriet.
Vi brygger Norge!

bryggselv_logo1.jpg

 

Takk til leverandørene som har stilt opp med gaver i Gladkokkens Julekalender.

Kommenter