16.des – Gladkokkens Julekalender

Dette er nest siste luke i Gladkokkens Julekalender. Under dagens luke 16.desember er en drømmegave for mange nå rett før jul. Neste uke kommer det masse innlegg om julematen. Da får du hjelp/inpirasjon til mange av rettene du trenger i jula.

Gårsdagens vinner var: Daniel Sandberg

Dagens vinner trekkes hver kveld

Julen handler om glede og å gi. Så her får du muligheten til å spre glede og kanskje gi bort en flott gave til en av dine venner. Tagg gjerne inn en venn på Facebook under dagens innlegg som du ønsker og du synes fortjener å vinne dagens premie. Dagens heldige vinner trekkes hver kveld!

Alle gavene er gitt bort fra forskjellige leverandører jeg liker og samarbeider med. Jeg blir selvfølgelig glad hvis du ønsker å dele min julekalender med dine venner på Facebook, men det er ikke nødvendig for å delta.

For å delta er det eneste som kreves at du følger Gladkokken på Facebook. Vær med og del gjerne innlegget mitt.

Dagens premie er gitt av Annis Pølsemakeri. 

I dag kan du vinne juleskinke, medisterkaker og fantastiske julepølser! Så med denne premien er julematen sikret. 1 Stor Juleskinke, 2 kg medisterkaker, 2 kg julepølser

 

 

Skjermbilde 2017-12-13 kl. 22.22.30.png

Kort om Annis Pølsemakeri: 

Annis Pølsemakeri er en selvstendig slakter som lager absolut alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, spekemat og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Feks. vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området. Butikk på Mathallen i Oslo og Ringebu. 

Sjekk ut nettsiden til Annis Pølsemakeri Her

Annis-logo.jpg

 

Takk til leverandørene som har stilt opp med gaver i Gladkokkens Julekalender.

Kommenter