17.des – Gladkokkens Julekalender

Dette er siste luke i Gladkokkens Julekalender. Under dagens luke befinner det seg en helt rå gave. Denne har jeg selv testet og dette er en kjøkkenmaskin med masse muligheter. 

Så med denne flotte gaven avsluttes årets julekalender. Det har vært veldig gøy, mye jobb og mange glade vinnere!  Neste uke kommer det masse innlegg om julematen. Da får du hjelp/inpirasjon til mange av rettene du trenger i jula. Jeg blir veldig glad hvis du inviterer noen av dine matglade venner til å like siden min.

Gårsdagens vinner var: Camilla Grøtta.

Julen handler om glede og å gi. Så her får du muligheten til å spre glede og kanskje gi bort en flott gave til en av dine venner. Tagg gjerne inn en venn på Facebook under dagens innlegg som du ønsker og du synes fortjener å vinne dagens premie. Dagens heldige vinner sent i kveld.

Alle gavene er gitt bort fra forskjellige leverandører jeg liker og samarbeider med. Jeg blir selvfølgelig glad hvis du ønsker å dele min julekalender med dine venner på Facebook, men det er ikke nødvendig for å delta.

For å delta er det eneste som kreves at du følger Gladkokken på Facebook. Vær med og del gjerne innlegget mitt. .

Dagens premie er gitt av SuperCook: (verdi 9900,-)

Det har aldri vært enklere og mer gøy å lage mat. Supercook SC250 er en kjøkkenmaskin som er nøye gjennomtenkt når det gjelder innovasjon, kvalitet og funksjonalitet. Den er enkel å bruke, og gir inspirasjon og glede på kjøkkenet. Den hjelper deg å lykkes!

Supercook er koblet til Wifi og med et tastetrykk kan den koke, dampe, emulgere, hakke, rive, kverne, mikse, knuse is og frosne bær, elte deig mm. Forbausende enkelt!

13 funksjoner i én maskin gjør moderne matlaging så mye enklere!

Skjermbilde 2017-12-13 kl. 22.32.22.png

 

Jeg har tidligere testet denne maskinen og den imponerte med virkelig. Her kan du lese om testen jeg gjorde.

Test – Supercook – Et minikjøkken som hjelper deg å lage maten.

Sjekk ut nettsiden til Supercook her

 

Supercook logo.jpg

 

Takk til leverandørene som har stilt opp med gaver i Gladkokkens Julekalender.

Én kommentar Legg til din

  1. Karen Grov sier:

    Inger Karin Grov

Kommenter