Gladkokkens Juleoppskrifter – Alle linker og videoer samlet

Jeg synes det er så utrolig gøy at så mange følger mine oppskrifter denne jula. Jeg har allerede fått masse positive tilbakemeldinger på resultatene. Jeg synes det er utrolig gøy å spre matglede og unner alle god mat i jula! Her kommer en samlet post med linker til alle de forskjellige juleoppskriftene jeg har lagt ut den siste tiden. Jeg får veldig mange direktemeldinger og prøver å svare på så mange jeg klarer.

Alle oppskriftene har videoinstruksjon så alle skal klare å få et godt resultat. (ligger i linken)

JULERIBBE: Link

DSC_0196

RIBBESAUS: Link

DSC_0264

GLADKOKKENS GROVE MEDISTERKAKER Link

dsc_0043

RØDKÅL Link

dsc_0564

SURKÅL: Link

DSC_0266

GRAVLAKS: Link

Skjermbilde 2017-12-16 kl. 17.09.58

RISKREM MED BÆRSAUS: Link

DSC_0236

KARAMELLPUDDING: Link

DSC_0385-3

MINE VALG AV DRIKKE TIL JULA: Link

drikke

Ønsker alle en god jul!

Kommenter