Leie Gladkokken til selskap og fest!

den

Skal du arrangere selskap eller middag for venner eller kollegaer? Det ikke mye som slår å ha sin egen private Gladkokk som gjør i stand akkurat det måltidet du ønsker.

Min mat er alltid laget fra de beste råvarene som er tilgjengelig. Jeg serverer 3/4/5 retters selskapsmenyer, grillselskap, bryllup, dåp og bursdager. Jeg tar i mot selskaper fra 12 -100 personer. Jeg synes dette er veldig gøy og responsen fra mine kunder har vært fantastisk! Kvalitetsmat tilberedt og servert med et smil.

Jeg har etter en hektisk høst fått en del ledige tider i kalenderen. Så send meg en mail eller direktemelding. Det kan være smart å være tidlig ute hvis du ønsker at Gladkokken skal servere mat i ditt selskap.

 

Så hvis du skal arrangere selskap enten for privat eller jobb så send meg gjerne en forespørsel på janhenriks@gladkokken.com , send en privat melding på Facebook eller ring mob. 912 49 717

DSC_0126

Priser:

  • 4500 for leie av kokk inkl. forberedelser, innkjøp, osv
  • 450 – 700 NOK per person avhengig av meny som velges og antall gjester.

Prisene er eks.mva

Jeg avtaler meny i hvert enkelt tilfelle så du får en perfekt matopplevelse etter dine ønsker.

Ha en glad dag!

Mvh Jan Henrik

jhsgladkokk-kopi

 

 

Kommenter