Sponset av AUK Norge

AUK - Det er gøy og lett å dyrke urter hjemme!

Denne norske oppfinnelsen ordner alt for deg!

Jeg har nå noen måneder hatt en Auk hjemme på kjøkkenbenken. Jeg er litt forelsket i denne herlige maskinen som helt automatisk ordner alt så jeg alltid har friske grønne urter tilgjengelig. Jeg bruker mye penger på urter da jeg er veldig glad i dette i maten. Så et produkt som hjelper meg å dyrke dette selv høres jo veldig fristende og besparende ut. I denne artikkelen kan du lese mer om mine erfaringer. Nederst i artikkelen kan du også se en video av min Auk.

Oppstart: Når du bestiller en Auk får du en startpakke som inneholder alt du trenger for å komme i gang. Å sette sammen Auk`n var veldig enkelt og tok ikke mange minuttene. Etter du har helt i jord i beholderne er det å velge hvilke frø du skal plante først. Jeg valte bladpersille, ruccola og basilikum. Det står en grundig forklaring hvordan dette skal gjøres. Fyll på med vann og sett inn stikkontakten. Nå er det bare å vente på at urtene skal begynne å vokse.

Les på Auk sine sider eller bestill her Auk Norge

Auk
Auk 2

Ventetiden: Auk er helautomatisk og ordner alt selv fra vanning, lys og næring. Jeg har ikke dyrket urter inne før og dette har vært veldig gøy. Etter du har plantet frøene tar det noen dager før du kan se at det begynner å spire. Jeg var ganske mange ganger innom for å titte på dem i starten og det er jo litt spennende å dyrke urter hjemme. Det tar bare et par uker fra de er plantet til det virkelig begynner å skje noe. Det eneste du må passe på er å fylle vann på beholderen, men den varer lenge.

IMG 1487
IMG 1884

Når urtene er ferdig og høsting: Etter ca 4 uker er urtene klare til å nytes. Det lønner seg å klippe av litt og litt med en skarp kniv så nye urter kan få vokse opp. Du kan faktisk høste ganske så mye urter. Selv om du klipper de ned så kommer det opp nye og urtene har jeg hørt varer over 1 år.

Auk 3

Hvordan kjøpe sin egen Auk: Jeg har nå hatt Auk i noen måneder og dette er et produkt jeg på det varmeste kan anbefale. Det er både gøy å følge utviklingen og det gir meg en stor glede og bruke egendyrkede urter i maten. For å bestille går du inn på Auk sine hjemmesider. Her er link Kjøp Auk startpakke

Skjermbilde 2023 04 18 kl 11 40 34

Her kan du se videoen jeg lagde om min Auk.