Direktesendte interaktive matkurs!

Bli med på et morsomt, underholdende og lærerikt matkurs.

I disse spesielle tider har jeg lyst til å spre enda mere matglede! Jeg har derfor startet direktesendte matkurs på Facebook siden min. Dette er "minutt for minutt" konsept så du kan gjerne lage maten på ditt kjøkken sammen med meg. Det er også mulig å stille spørsmål på direkten under sending. Handleliste ligger i arrangementet.

Akkurat nå sendes programmene fra mitt eget kjøkken, men her er det mange morsomme muligheter for å sende kurs fra andre lokasjoner og steder fremover.

Neste kurs er søndag 14.juni Da blir det Indisk aften på kjøkkenet.

Her er link til arrangmentet

Link til arrangementet.

Sendingen blir sendt på Gladkokkens Facebookside.

Her er link til siden og sendingen.

https://www.facebook.com/gladk...