Direktesendte matkurs på ny og bedre platform!

En mer digital hverdag krever de beste løsningene

Jeg har siden mars i år hatt mange direktesendte matkurs og private sendinger for bedrifter. Nå har jeg fått profesjonell hjelp fra det Norske IT selskapet Move og legger om mine sendinger og kurs til Zoom. Dette verktøyet gir meg langt flere muligheter, bedre kvalitet på sendingene og målet er dere som følger meg så kunne se mine gratis kurs med aller beste kvalitet.

DSC 1332

LAST NED ZOOM appen der du pleier å se kursene mine i fra. Det er helt gratis å laste ned zoom til både mobil, iPad, pc og mac. Det er bare å søke zoom og laste ned. Da kommer du rett inn til mine sendinger når jeg legger ut link.

Zoom logo pa hvit

Hver søndag i advent Gladkokkens adventskalender!! Et gratis matkurs du garantert får julestemning av! Det blir masse god julemat, drikke og julesnacks. Interessen har vært enorm og jeg håper du også har lyst til å være med. Alle arrangementene ligger på Facebook siden min Gladkokken.

Gladkokken fb event julekalender 1920x1005

Jeg er utrolig glad for å få hjelp av noen av de dyktigste i bransjen! Høyere sikkerhet bedre bilde, lyd og brukeropplevelse for deg. Jeg har fått hjelp av det norske IT selskapet Move. Selskapet leverer spisskompetanse, tjenester og løsninger til offentlige og private virksomheter i hele Norge. Les gjerne mer om selskapet her Move


Skjermbilde 2020 11 18 kl 19 05 26