Gladkokken Organic Garnacha

En allsidig og fruktig rødvin

Vinbilder hage 205 2


Denne spanske Vinen kommer fra en økologisk familiedrevet vingård 550 meter over havet i et svært solrikt område i aragon. Garnacha druen er en veldig populær drue og den stortrives i dette området med mange soltimer, kjølende frisk vind og kjølige sommerkvelder. Gladkokken garnacha er En smaksrik, fruktig og allsidig rødvin. Vinen har fruktig smak av bær, er fint balansert og har en god ettersmak. Gladkokken garnacha er en alsidig vin som passer godt til pizza, pasta, taco, gryteretter, kjøtt eller helt alene. Vinen er produsert helt økologisk og sertifisert Vegansk.


Produktnavn: Gladkokken Organic Garnacha

Årgang: 2019

Karakteristikk: Fargeintens med aroma av mørke bær på duft. Rund og fruktig med røde bæraroma på smak med fine tanniner og en frisk avslutning.Passer tilKraftige kjøtt og grønnsaksretter. Kan også nytes alene uten mat.

Produsent: Arcus Wine Brands (Bodegas Tempore)

Produsentbeskrivelse: Bodegas Tempore er en 3 generasjons familievingård som har drevet økologisk siden 1980. I dag er det barnebarn av grunnleggerne som har ansvar for driften. Familien har en krystallklar ambisjon om fokusere på kvalitet, fremtidig vekst og innovasjoner.

Land: Spania

Distrikt: IGP Baja Aragon

Varetype: Rødvin

Råstoff: 100% Garnacha

Produksjonsmetode: Druene høstes om natten da temperaturen er lav for å beskytte druene.

Vinmonopol varenummer: 11905601

Pris: 134,90

Utvalg: Bestillingsutvalg

Konsum: Drikkeklar

Kork: Skrukork

Serveringstemperatur: 16-18 grader

Innhold: Alkohol 13,5%, Sukker: 2g/l, Syre: 5,6 g, Volum75 cl

Link Vinmonopolet: Gladkokken Organic Garnacha