Sponset av Bakeren og Kokken

Gladkokkens gavetips for matglade - Mine anbefalinger og favoritter

Her har jeg samlet mine aller beste gavetips og mine anbefalinger på kjøkkenutstyr.

Jeg får utrolig mange spørsmål hele tiden om anbefalinger av alt fra stekepanner til kjøkkenutstyr. Her har jeg samlet alle mine anbefalinger i en artikkel og dette er produktene du ser jeg bruker hele tiden på mitt kjøkken og på oppskrifter. Jeg er opptatt av kvalitet og funksjonalitet. Jeg har fritt fått velge hvilke produkter jeg skal anbefale og det ligger linker til produktet hos Bakeren og Kokken som er en rimelig og veldig god nettbutikk for kjøkkenutstyr.

Bokhylle

Kenwood kjøkkenmaskin: Jeg har prøvd mange kjøkkenmaskiner, men det er ingen som slår kvaliteten til Kenwood. Dette er en av toppmodellene og har absolutt alt du trenger. En kraftig maskin som fungerer like godt til pizzadeiger, kaker og kremer. Med vekt og varme blir det mange spennende muligheter for hva du kan lage i denne.

Sauskjele fra Deyemere: Fantastisk kjele du ser jeg bruker på mange bilder og oppskrifter. Super kvalitet med god varmefordeling og lett å rengjøre. Disse bruker jeg flere ganger i uken hjemme.

Demeyere tykkbunnet kjele med lokk: Perfekte kjeler fra den kjente Belgiske leverandøren. Dette er disse jeg bruker selv. Prisen er selvfølgelig høy, men dette er en investering og holder i evigheter. Så skal du investere i kvalitet er dette min anbefaling:

Staub støpejernsgryte med lokk: Dette er den mest brukte kjelen jeg har hjemme og du ser den på utallige bilder på nettsiden min. Perfekt størrelse og den absolutt beste kvaliteten. Tar du vare på denne kan du gi den i arv til nye generasjoner. Fransk perfeksjon. Fungerer like bra på stekeplaten som i ovnen.

Staub Grill Grillpanne 30 cm: Denne grillpanne lar deg grille biffer, fisk osv hele året. Du bruker mindre olje i slike panner, du får de lekre grillmerkene og røyksmaken. Fungerer utmerket i stekovnen også.

Microplane Master Gavesett: Når det kommer til zestjern/ rivjern er det ingen som slår kvaliteten til Micoplane. Jeg bruker mine flere ganger i uken til oster, sitronskall, hvitløk, ingefær +++ En super gave hvor jeg kan garanterer for kvaliteten.

Vulkanus VG2 Professional Knivsliper: Elsker denne! Etter jeg kjøpte denne profesjonelle knivsliperen er alltid knivene skarpe og jeg bruker ikke slipesteiner eller annet utstyr. Denne er veldig enkel å bruke og veldig god kvalitet.

Kjøkkenvekt svart: En elegant og god vekt. Jeg bruker vekt veldig mye på kjøkkenet og dette er utstyr jeg mener burde være på et hvert kjøkken.

Thermapen ONE Professional: Denne har dere sett meg bruke veldig mange ganger. Utrolig presist og raskt termometer som alltid er nære meg på kjøkkenet eller ved grillen. Kontroll på temperatur er nøkkelen for bra mat!

OXO Good Grips Chef's Mandolin: En mandolin burde være på et kjøkken til alle matglade. Her kan du lett skjære grønnsaker, lage syltynne skiver, pommes frites osv. Denne har mange muligheter og supert håndtak som gjør jobben ufarlig.

Bamix DeLuxe Stavmikser: Dette er den aller beste stavmikseren på markedet og valget til alle kokker og restauranter. Kraftig motor med livstidsgaranti sier litt om kvaliteten. Jeg har brukt min i mange år og kan på det varmeste anbefale denne.

Vitamix A3500i blender: Kongen av blendere!! Med sin 2,2 hestekrefter motor og smarte funksjoner lager den alt du trenger. Den er perfekt til smoothies, varmer opp suppe fra kalde råvarer på noen få minutter og du får med flere beholdere. Råeste kvaliteten på en blender som finnes på markedet og jeg bruker min daglig. 10 års garanti og ser veldig bra ut på kjøkkenbenken.

Culimat skjærefjøl i nordisk eik: Det er ekstremt viktig å ha en god og solid skjærefjøl. Denne er vakker å se på, stødig og har veldig lang holdbarhet hvis du tar vare på den. Kan brukes til alt av kutting, men også til servering.

De Buyer Stekepanne i karbonstål: Elsker stekepannene mine i karbonstål. Hvis du behandler denne riktig har du en magisk god stekepanne som fungerer til det meste og du kan gi i arv til neste generasjon. På stekepanner er kvalitet viktig og gjør jobben lettere når du skal lage mat.

Alle mine anbefalinger er produkter jeg bruker selv og er veldig fornøyd med. Skal du kjøpe inn noe til kjøkkenet eller en gave til de matglade er dette produkter jeg vet du blir fornøyd med!

Hilsen Gladkokken.

Gronn t skjorte kopi