Hjemmelaget barnemat - Jonas og Julia

Ingen barn fortjener å spise mat som er eldre enn dem selv!

Det er noen år siden jeg hadde småbarn, men husker veldig godt hvor lite fristende det var å smake på disse ensfargede barnematglassene. Mye av barnematen fra de store industriprodusentene har flere års holdbarhet og smaken er ikke noe å skryte av.

Ideen til gjengen bak Jonas og Julia er like enkel som den er god. Et ønske om å gi barna den best mulige starten på livet når det kommer til mat. Et fullverdig kosthold basert på hjemmelaget mat og kvalitetsvarer. Maten bestilles enkelt på nettet og blir levert på døren til deg.

NETT Jonas Julia161 jpg

Jeg er glad de tok kontakt med meg og ønsket meg med i prosjektet. Å spre matglede og kunnskap er jo det jeg lever for. Vi har jobbet med dette prosjektet lenge og nå nærmer det seg lansering!Sammen med flere dyktige kokker og ernæringsfysiologer har vi jobbet med å få frem de gode smakene som barna fortjener. Det har vært en spennende prosess å komponere retter med riktig ernæring og gode smaker. I tillegg er utseende viktig for at maten skal være spennende og fristende for de små.

IMG 4052

Mange av rettene har allerede vært testet på et stort antall barnehager og barna er veldig fornøyde med den nye og varierte maten. Sjekk ut hele menyen her på Jonas og Julia

3 BDD37 A9 5 C48 4171 89 E9 ED0 ACA4 EC24 E
Baconsurret svin front 2