Den lille fabrikken på Kolbotn lager Norges beste iskrem og sorbet

Du kjenner kvaliteten fra første smak av denne iskremen.

Iskrem

Jeg er veldig glad i iskrem og nå om sommeren er det på menyen ofte. Iskrem og sorbet kan fint kombineres i kaker, til frukt eller bare nytes alene. Det er veldig stor forskjell på kvalitet og gutta fra Kolbotn har virkelig fått det til. Første gang jeg virkelig fikk øynene opp for denne leverandøren var når de lanserte sin lakrisis. Jeg elsker lakris og det er fortsatt min favorittsmak fra Kulinaris.

Historien om Kulinaris:

Eventyret startet for 17 år siden da tre gutter fra Kolbotn som ønsket seg noe nytt i livet. Året var 2002 da de fikk ideen om å starte iskremfabrikk. De fant lokaler på Kolbotn, bygde fabrikk, og så startet den store jobben med å prøvelage iskrem og sorbet. Det ble masse prøving og feiling av ulike råvarer og mikser, kurs og messer i Italia, Canada og USA, og etter hvert innkjøp av maskiner – og litt etter litt var produksjonen i gang.

Responsen fra kundene var overveldende, og de elsket de ekte og spennende smakene. Derfor fortsatte de å kjøpe Kulinaris. Kulinaris er i dag en veldrevet iskremfabrikk på Kolbotn, som selger til både matbutikker, isbarer, hoteller og restauranter i hele landet – og hver eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet:

Å lage verdens beste iskrem og sorbet!

I denne linken finner du en oversikt over hvor du kan få kjøpt produktene fra Kulinaris. Oversikt utsalgssteder

Hvilken smak er din favoritt?

Her ser du noen av mine favoritter fra Kulinaris.

K6
K40
K1

Her er noen friske og gode sorbeter

S12
S10
S16

#annonse. Jeg har et kommersielt samarbeid med Kulinaris.