Leie Gladkokken

Skal du arrangere fest, selskap eller middag for venner eller kollegaer? Det ikke mye som slår å ha sin egen private Gladkokk som gjør i stand akkurat det måltidet du ønsker.

Min mat er alltid laget fra de beste råvarene som er tilgjengelig. Jeg serverer 3/4/5 retters selskapsmenyer, streetfoodbuffet, grillselskaper, bryllup, dåp og bursdager. Jeg tar i mot selskaper fra 12 -100 personer. Jeg synes dette er veldig gøy og responsen fra mine kunder har vært fantastisk! Kvalitetsmat tilberedt og servert med et smil. Det er også mulig å kombinerer middag med enkelt matkurs for gjestene.

Det kan være smart å være tidlig ute hvis du ønsker at Gladkokken skal servere mat i ditt selskap. Send meg en mail på gladkokken@gladkokken.no for henvendelser eller send meg en melding på Messenger.

Mg 5267

Priser:

  • 5000-7000 for leie av kokk inkl. forberedelser, innkjøp, osv. Pris avhenger av sted, periode og tid på arrangement.
  • 450 - 700 NOK per person avhengig av meny som velges og antall gjester.

Prisene er eks.mva

Jeg avtaler meny i hvert enkelt tilfelle så du får en perfekt matopplevelse etter dine ønsker.

Ha en glad dag!

Mvh Jan Henrik

  • Noen av mine glade faste bedriftskunder: Referanser oppgis på forespørsel.

  • Skanska
  • NAV
  • Uniconsult
  • Cask AS
  • Privatmegleren Panorama
  • Aker Solutions
  • Kværner
Front Youtube