Nå lyser vi opp Lambertseter - Velkommen til Gladkokkens Showroom.

Dette øyeblikket har jeg gledet meg veldig til. Jeg er ganske så stolt her jeg nå står utenfor lokalene våre å ser opp på det flotte skiltet. 

Her kan du hente varer du har bestilt i nettbutikken og fra 28.april kommer vi til å ha åpent 3 dager i uken for de som vil stikke innom for en god handel. Tirsdag fra kl 11-17, torsdag fra kl 11-19 og søndager 12-15. Velkommen til oss! Vår adresse er Cecilie Thoresens vei 7 b.

Img 0405 2

Vi har fått hjelp av Skiltforum til å lage i stand vårt nye lysskilt. Sammen har vi en liten konkurranse hvor du kan vinne et egetdesignet skilt fra Skiltforum til en verdi av 1000,- og et Gavekort på 500 kroner i nettbutikken til Gladkokken. 

Så langt det lar seg gjøre prøver jeg alltid å støtte lokale bedrifter når vi skal velge leverandører. Med nye lokaler ønsket vi også å få til et skilt. Jeg sjekket opp flere selskaper, men når jeg fant Skiltforum på Kolbotn var jakten på leverandør over. Vi ble møtt av noen hyggelige ansatte som var veldig hjelpsomme og som var med å gjøre vår ide over til lysskiltet som henger opp i dag. Her kan du se noen bilder av prosessen.

Dsc 0238
Dsc 0237 2
Img 0399 2

For å delta i konkurransen trenger du bare å gjette nøyaktig vekt på skiltet. Oppgi vekten i kilo med inntil 2 desimaler som f.eks (54,23 kg) . Skiltet er 4 meter langt totalt. Hva tror du dette veier? kommenter i kommentarfeltet på Facebook. Den som tipper nærmest på vekt blir vinneren av konkurransen. Vi kårer en vinner mandag 23.04.2018. 

Jeg blir alltid glad hvis du inviterer venner til å like siden min! Sammen kan vi spre matkunnskap, inspirasjon og glede rundt i Norge. 

Vi trenger din støtte og hjelp. Neste gang du skal handle kjøkkenutstyr sjekk innom vår nettbutikk eller showroom. Har vi ikke produktet du leter etter send oss en mail og kanskje vi kan hjelpe deg med å skaffe det. Vi er en liten utfordrer i en bransje med store aktører. Vi kan ikke konkurrere på volum, men vi velger produkter vi er stolte av og som har veldig god kvalitet. En handel hos oss skal gi deg god service, trygghet, matglede og du kan se hvordan produktene brukes. Sjekk ut nettbutikken vår her Gladkokkens nettbutikk