Olsen på Bryn - En tradisjonsrik lokalrestaurant på Oslo øst.

Vil man ha lokale restauranter må man støtte dem!

Olsen på Bryn ligger på på Oslo øst og her har de servert mat, drikke og gode opplevelser i snart 30 år. Olsen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden i debatter på TV og i sosiale medier. Restauranten mistet sjenkebevilgningen sin i juni 2019. Jeg har ikke tenkt å gå inn på debatten for årsak og behandlingstid, men jeg håper dette snart løser seg så Olsen igjen kan være et fullverdig tilbud med mat, drikke og underholdning for oss i nærområdet. Årsaken til denne posten er for selv å kunne bidra til fokus og få enda flere til å støtte sitt lokalmiljø.

Jeg kom hit tirsdag til lunsjtider og det er tydelig at de lokale tar ansvar for å støtte sin lokale restaurant. Dette er et syn som gjør med glad. Det er godt med folk som koser seg med lunsj og kaffe. En rolig behagelig stemning og jeg blir tatt godt i mot når jeg kommer. Lunsjmenyen er enkel og god. De mest populære rettene er i følge servitøren: "rogern" og "spesial". Enkelt og godt akkurat sånn det skal være i disse lokalene.

IMG 0861
IMG 0866

Jeg har selv vært på mange konserter med venner på Olsen. Denne scenen har hatt mange kjente Norske artister i tillegg til alle som har fått en mulighet til å prøve seg som artist på scenen. Dette er viktig for kulturlivet på Oslo øst og ha steder som Olsen. Her står scenen klar selv om det ikke er planlagt noen konserter fremover pga at de nå ikke har skjenkebevilgning. Programmet på veggen fra juni 2019 viser hvor mye aktivitet det har pleid å være her.

IMG 0864
IMG 0867

Maten var god og rimelig. En voksen porsjon med karbonadesmørbrød og et med egg og bacon. I tillegg var det stekte poteter og litt "pynt". På middagsmenyen har de et utvalg av tradisjonsrike retter og asiatiske retter. Til lunsj fikk jeg en stor porsjon, kaffe og drikke for under 200 kroner. Det er rimelig!

IMG 0868

Nå har lokalsamfunnet tatt ansvar og det håper jeg alle fortsetter med også. For å spise her fremover er det bare å stoppe innom eller ringe 22261100 for å bestille bord.

Ønsker du å ha lokale tilbud er det viktig å støtte opp!

Kanskje vi sees på Olsen?

Med vennlig hilsen

Gladkokken