Helfoliering av bil - Sjekk ut resultatet.

Gladkokken har valgt Profil & Dekor som samarbeidspartner på profileringsmatriell.

Profil & Dekor startet opp i 1995 og er en totalleverandør av foliering, skilting, profilmatriell. De gjør jobber for både private og bedrifter. For min del blir det bestilling av klær, klistremerker, flagg og ikke minst den nye Gladkokken Bilen. Det var ganske fascinerende å se hvordan en helt vanlig hvit varebil ble forvandlet til den nye grønne Gladkokken bilen.


Dsc 0439 3

Fra ide til ferdig produkt.

Jeg hadde allerede brukt designeren min for å komme med skisser til den nye bilen. Jeg tok med skissene til Profil & Dekor og fikk utrolig god hjelp til å velge riktige farger, tips om logo osv. Farge på folie kan se ganske annerledes ut i sollys enn på en PC skjerm så her er det viktig å få god hjelp.

Dsc 0440 2

Forvandlingen.

Det var utrolig spennende å se på at bilen ble foliert. Dette er virkelig et håndverk og nøyaktighet er utrolig viktig hvis du skal helfoliere en bil. Christofer som har ansvaret for foliering hos Profil & Dekor har jobbet med dette i mange år både i Sverige og Norge.

Dsc 0452 5
Dsc 0444 4
Dsc 0434

Ferdig resultat

Jeg er så strålende fornøyd med resultatet. Denne bilen lyser virkelig opp i trafikken og er nesten en kjørende reklameplakat. Veldig hyggelig med alle som vinker og hilsen når jeg kjører rundt. Tusen takk for topp service og veldig godt resultat Profil & Dekor.

Img 3414
Img 3413