SMAK 2020 - Norges største matmesse

Enorme mengder mat og drikke samlet under samme tak.

Er du glad i mat og drikke ville jeg tatt turen til Lillestrøm og Smak messen 2020. Her finner du et ekstremt bredt utvalg av produsenter, utstyr og drikke. Et sted for å møte matglade mennesker og finne inspirasjon.

Jeg kom dit på åpningsdagen ved lunsjtider og jeg var ganske imponert over logistikken. De hadde rikelig med folk utenfor som hjalp til med parkering hvis du kommer med bil. Det var nesten ingen kø og har du vært smart å registrert deg på forhånd er det bare å "scanne" seg inn og du kan utforske en enorm messe. Det kan være smart å laste ned Smak appen for litt bedre oversikt over hvor alt er.

IMG 0810
IMG 0809

Jeg fikk gått igjennom hele messen og møtte en del kjente. Jeg var spent på å gå innom Nordic sushi cup og Omakase popup restauranten.

IMG 0807
IMG 0806

Hvis du er glad i smaksprøver er dette et mekka :-) Her trenger du ikke gå mange meterne mellom hver matbod hvor de gledelig deler ut prøver av maten sin. Det er også en stor scene hvor de arrangeres flere konkurranser i løpet av messedagene. Sjekk programmet her på Smak sine sider. Program Smak 2020

IMG 0816

Det er også en lukket del med 20 årsgrense hvor det er et stort utvalg av vin, øl, sprit. Her er det også rikelig med smaksprøver så skal du inn på denne avdelingen så er det bare å parkere bilen til dagen etterpå. PS. du må ha egen billett for å komme inn på denne avdelingen. Jeg lanserer min egen vinserie den 08.mai så i dag var det mer for å få litt inspirasjon og hilse på venner og bekjente.

IMG 0813

Smakmessen er hyggelig og et sted å dra innom hvis du er glad og interessert i mat og drikke. Mulig jeg skal en tur innom i morgen også, men tenkte å dele litt info med dere hvis noen har tenkt seg innom.