Tusen hjertelig takk for all støtten i 2017

Nå nærmer det seg slutten av 2017 og jeg ønsker å benytte muligheten til å takke for all støtten fra dere i dette året.

Det er nemlig takket være deres engasjement, delinger og gode tilbakemeldinger som har gjort at www.gladkokken.no har hatt en enorm vekst. Jeg bruker mye tid hver dag til å besvare på spørsmål og håper jeg har inspirert og hjulpet mange. At over 1 000 000 har besøkt nettsiden i 2017 synes jeg er utrolig gøy! De nye instruksjonsvideoene har blitt veldig populære og har over 1 million visninger det siste året.

Det begynner å bli mange oppskrifter på siden min og jeg har fått en del henvendelser angående at det er litt vanskelig å finne tilbake alle oppskriftene. Dette har jeg tatt tak i og vi jobber med å lansere en helt ny nettside i mars 2018. Denne siden blir utrolig flott og oversiktlig for dere som bruker siden min. Jeg gleder meg veldig til å vise frem den nye siden til dere. Jeg jobber om dagen med å forhandle gode leverandøravtaler. Dette vil gi dere gode priser på produkter som jeg synes er veldig bra. På den nye siden vil det i tillegg til oppskrifter bli inkludert en liten og personlig nettbutikk. Her vil dere ha muligheten til å kjøpe kvalitetsvarer som jeg bruker på kjøkkenet og utstyr jeg selv liker til en hyggelig pris.

2017 har for meg vært et år med mange morsomme utfordringer. Jeg har fått gleden av å ha popup restauranter, masse hyggelige kokkeoppdrag, foredrag, matkurs og mange andre morsomme ting. Jeg har lært mye og selv om jeg ikke tjener så mye så er det en drøm å kunne jobbe med hobbyen min på heltid.

Det skjer veldig mye spennende i 2018 som jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg kan ikke fortelle alt enda siden det ikke er helt klart, men jeg garanterer at det blir et spennende år.  Jeg skal fortsette med å komme med masse gode oppskrifter og inspirasjon i året som kommer.

Jeg vil avslutte med å ønske alle et riktig godt nytt år og takke alle for at dere har valgt å følge meg i dette året. Jeg er ydmyk og takknemlig for alt deres engasjement.

Hilsen Jan Henrik (Gladkokken)

Gladkokk