Vixen Awards - Jeg trenger din stemme!

Det er veldig stas når innsatsen blir verdsatt og lagt merke til!

Jeg er utrolig stolt over at jeg ved deres hjelp er blitt semifinalist i Vixen Awards i kategorien: MAT. Jeg startet bloggen for 3 1/2 år siden og jeg har aldri angret et sekund på at jeg gikk fra den trygge jobben for å prøve å leve av min hobby!

Nå trenger jeg deres hjelp hvis jeg skal ha mulighet til å bli finalist! (topp 3) innen kategorien mat. Det er lov å stemme 1 gang pr dag frem til 15.januar.

Klikk på denne linken for å komme til Vixen siden hvor du kan stemme. Scroll ned til kategorien mat, og klikk på "Gladkokken - Jan Henrik"

Her kan du stemme! - Viden Awards 2020

Vixen Trenger Din Stemme

i 2019 hadde gladkokken.no en enorm vekst!! Ganske morsomt å tenker på at det var over 1 million helt nye brukere på websiden. I sosiale medier har også økningen vært enorm. På Facebook økte antall følgere organisk fra 27 000 til 51 000 i løpet av 2019. Engasjementet er utrolig høyt og tror ikke det er mange av matbloggere i Norge med samme engasjement fra de som følger siden!

2020 blir veldig spennende! Allerede til våren kommer Gladkokkens viner på Polet. Dette samarbeidet med Arcus tror jeg blir spennende og det kommer hvitvin, bobler og rødvin. Disse vinene har jeg vært med å lage og jeg kan garantere at her blir det mye god vin for pengene.

Det skjer mye annet spennende fremover og det er ikke å legge skjul på at en slik Award eller finaleplass hadde gjort det mye enklere å nå mine mål og drømmer.

Img 1602
Gladkokken Kopi