Sponset av Vegme

Burger wraps - Denne retten har blitt veldig populær!

Smaker veldig godt og enkelt å lage!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk Vegme Burger av erter og quinoa
  • 2 stk hvetetortilla
  • 2 ss bearnaise saus
  • 2 håndfull blandet salat
  • 2 dl revet ost
Ingredienser

I denne retten har jeg brukt de Plantebaserte burgerne til Vegme. Metoden fungerer selvfølgelig med alle typer burgere, men hvis du ønsker å spise litt mer plantebasert mat er denne oppskriften helt super. Oppskriften passer godt for både store og små.

Vegme Wrapsbruger 4

Steg 1

Start med å steke eller grille burgeren i et par minutter på begge sider.

Vegme Wrapsbruger 6

Steg 2

Dette er en enkel oppskrift og du kan selv være kreativ med å prøve ulike grønnsaker og sauser. Denne gangen brukte jeg en Vegme Bearnaise saus, salat og revet ost. Ta en stor tortilla og legg på benken. Skjær et snitt fra midten og ut. Nå deler du inn tortillaen i 4 deler og legger burgeren på den ene delen, saus på del to, salat på del tre og avslutter med revet ost.

Vegme Wrapsbruger 5
Vegme Wrapsbruger 7

Steg 3

Brett nå sammen (se filmen lenger ned i oppskriften hvis du lurer på hvordan jeg gjør dette) og nå har du en Burger Wrap.

Vegme Wrapsbruger 9

Steg 4

Stek videre på grillen eller i et toastjern og retten er klar for å nytes. Sjekk ut video av hvordan jeg lager denne retten her.

Vegme Wrapsbruger 2