Sponset av Munkholm

Ølbad på grillen - Pølsetrikset

Holder pølsene perfekte i mange timer!

Ingredienser

mellomstor form
  • 2,5 stk Munkholm Original
  • 1 ss hel sort pepper
  • 1 ss hel koriander
  • 2 stk laurbærblad
  • 1 stk løk
  • 0,5 stk sitron
  • 2 ss smør
  • 2 ss Grill rib (valgfritt)
Ingredienser

Det kan være vanskelig å grille pølser til mange mennesker samtidig og grillpølser som har ligget for lenge på en grill kan fort bli tørre, krympe og ikke så fristende. Med dette pølsetrikset med et ølbad holder pølsene seg perfekte i flere timer. Et supert triks når du griller til mange.

Munkholm Olbad

Steg 1

Dette er et enkelt triks og krever ikke store forklaringen. Finn frem en form som tåler å være på grillen. Hell i alle ingrediensene til ølbadet.

Munkholm Olbad 3

Steg 2

Sett formen på grillen på indirekte varme. Varm opp og pass på at væsken i formen holder seg rett under kokepunktet. Nå kan du grille pølsene på direkte varme. Når de er ferdig grillet legger du de over i ølbadet.

Munkholm Olbad 4

Steg 3

Her kan pølsene ligge i lang tid og holde seg perfekte. Jeg har laget en video av denne prosessen fra mitt utekjøkken og den kan du se her. Lykke til.

Munkholm Olbad 7