Gladkokken griller på Weber

I dag har jeg inngått en langsiktig samarbeid med Weber griller

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker og grille. Nå skal jeg spre enda mere grillglede fremover i samarbeid med Weber Norge. Jeg utrolig glad for at vi har fått til dette samarbeidet. Det er ikke uten grunn at Weber er Norges mest populære griller. Suveren kvalitet, topp funksjonalitet og tilgjengelig for alle.

Img 0715
Img 0717

Jeg skal være med å lage spennende oppskrifter på min måte. Som alltid lett forklarte oppskrifter så alle kan bli en grillmester hjemme. I den gamle trikkestallen på Sagene i Oslo har Weber et utrolig flott lokale med kurslokale. Så jeg håper at vi skal få til noen spennende arrangementer her sammen fremover.

Img 0720
Img 0719

Weber kommer i år med noen utrolig spennende nyheter! De kommer med noen teknologiske hjelpemidler som hjelper alle til et supert resultat og noen nye modeller. I tillegg kommer de med utrolig lekker pelletsgrill som åpner en helt ny verden for de som er glad i BBQ. Den fungerer også utmerket som grill og du kan få stabile temperaturer fra 70 grader til over 300!! Jeg skal vise frem flere oppskrifter på gassgrill, kull og med den nye pellets grillen

Smoker

Jeg griller litt hele året, men i år gleder jeg meg enda mer til grillsesongen! Jeg gleder meg til å spre enda mere grillglede til dere. Mer informasjon kommer senere.

Glad grilling.

Hilsen Jan Henrik Gladkokken.