Annonsering, oppdrag og booking

Ønsker du matglede er Gladkokken den rette samarbeidspartneren!

Jan Henrik mener selv han driver Norges gladeste matblogg. I hans matunivers på www.gladkokken.no, og i sosiale medier er det matglede som gjelder!Her er fancy kokkeord og utilgjengelige matvarer byttet ut med enkle oppskrifter som alle kan mestre, og råvarene finner du i din lokale nærbutikk.Gladkokken startet opp i april 2016 og responsen har vært enorm. Kanalene hans er bygd opp helt organisk og engasjementet blant følgerne er derfor meget høyt.I tillegg til å drive en av Norges mest populære matsider, har Jan Henrik gitt ut to kokebøker, og har sin egen vinserie på Vinmonopolet. Han er også vært hyppig i Wenches kjøkken på God Morgen Norge.

JH rod vegg

Ønsker du annonsering, oppdrag eller booking til eventer kontakt Max Social. Jeg har inngått et samarbeid med denne dyktige gjengen for å gi mine samarbeidspartnere flere muligheter og den beste ekspertisen i markedet.

Max Social representerer profiler du kjenner fra TV, sosiale medier, scener, podcast, bøker, musikk og underholdning. Max Social forvalter personlig merkevarer gjennom management-tjenester, forretningsutvikling, distribusjon og booking.Våre profiler er enere i sine felt, de er utfordrerne og de etablerte. De lager innhold for et publikum som velger å konsumere det de produserer. Sammen med våre kunder lager vi innhold som skaper effekt på de mest relevante plattformene.Max Social er en del av Schibsted AS, og er eiet av VGTV AS. Max Social samarbeider med det deleide Schibsted selskapet Inzpire.me om innsikts- og rapporteringsverktøy for kommersielle prosjekter på sosiale medier.

MANAGEMENT

Karianne Thorsrud Fjeldheim karianne@maxsocial.no Mobil: 934 98 811

BOOKING

Erland Grev Hesthagen erland@maxsocial.no Mobil : 482 08 745

Skjermbilde 2021 06 16 kl 14 55 49

Digitale matkurs for bedrifter.

Jeg har holdt ekstremt mange livesendinger for bedrifter og det er alltid en stor suksess. Sammen planlegger vi meny, innhold, konkurranser m.m Det er også mulighet for artister, deltakere fra bedriften. Du kan lese mer om mine kurs her Direktesendt matkurs for bedrifter Ved interesse kontakt meg på gladkokken@gladkokken.no

Digitalt matkurs med gladkokken