Eventvisning - Sjarm og glede på boligvisninger!

Den nye trenden med eventvisninger liker jeg! Fordelen med å kanskje være Norges blideste kokk er jeg får så mange morsomme og hyggelige henvendelser. Nå skal jeg få spre glede på noen utvalgte boligvisninger i tiden fremover.

Ingredienser

Eventvising
  • God mat og drikke
  • Musikk
  • Dyktige meglere
  • God stemning
  • Flere potensielle kjøpere
Ingredienser

Jeg hadde ikke hørt om Eventvisninger før jeg ble kontaktet av en god venn av meg Soliman Sarwar som er daglig leder i Privatmegleren Panorama. Soliman fortalte at nå skal de strekke seg enda lenger for å de kundene som ønsker å gjøre noe ekstra når boligen skal selges.

Solimansarwar Full Article

Hva er vel bedre enn å ha en blid Gladkokk stående å servere deilig små retter til de besøkende på visningen. Maten tilbereder jeg på kjøkkenet i boligen som skal selges. Så hvis kundene har noen mat- eller kjøkkenspørsmål om boligen de vurderer å kjøpe skal jeg selvfølgelig svare etter beste evne. Med god mat og drikke servert med et smil får de besøkende en virkelig hyggelig opplevelse.

Mg 5267

Min første eventvisning skal jeg servere deilig små porsjoner med forskjellig streetfood. Jeg gleder meg til å se reaksjonene til de besøkende!

Img 2214

Jeg skal forhåpentligvis gjøre en del eventvisninger for Privatmegleren i 2019. Så hvis du er på boligjakt så kanskje vi sees. Jeg tar sikkert med noen av kokeboken min så du kan sikre deg et signert eksemplar.

Front Youtube