Gladkokken spiser - Hvordan jeg bedømmer restaurantene

Dette er min ærlige og personlige mening og gjenspeiler øyeblikket jeg besøkte stedet.

Det er viktig for meg siden jeg treffer så mange matglade mennesker at når jeg først skal anmelde restauranter at det blir så riktig som mulig. Jeg har derfor laget 6 ulike kategorier som jeg bedømmer i en skala fra 1-10. 1 er dårligste karakter og ganske så forferdelig og 10 er beste og magisk bra

Kategoriene jeg bedømmer er:

  • Mat - smak
  • Mat - presentasjon
  • Lokaler og stemning
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalopplevelsen

Ut i fra poengsum på disse 6 kategoriene får hvert sted en totalsum. Som f.eks 48 av 60 mulige i score.

Totalsummen bestemmer terningkastet.

55-60 = terningkast 6
45-54 = terningkast 5
35-44 = terningkast 4
25-34 = terningkast 3
15- 24 = terningkast 2
0-14 = terningkast 1

Praktisk info om gjennomføringen av testen:

Restauranten får ingen beskjed i forkant om at de skal vurderes. Jeg betaler alle besøkene selv og er ikke sponset.

Jeg tar bilder og film underveis som redigeres etter besøket. Alle bilder/film av meg foran restaurant i forkant, stemningsbilder inne eller fra kjøkkenet gjøres etter jeg har spist. Dette så min vurdering skal være så riktig som mulig. Jeg tar noen bilder av selve maten underveis i måltidet med mobilen, men dette har jo blitt veldig vanlig så vekker liten oppmerksomhet.

Gladkokken spiser er ment som en ærlig test av steder så de som følger meg kan få bedre tips og hvor de burde spise og kanskje ikke burde spise.