Gladpost August - En spennende høst i vente!

Store lanseringer og spennende prosjekter.

Dette er min nye Gladpost. Håper dere liker det! Jeg valgte å ikke sende månedsbrev på mail da jeg selv synes det er ganske irriterende. Her kan du selv følge med på hva som har skjedd i mitt liv siste tiden og spennende planer fremover.

Matkursene fortsetter!!! Etter Coronautbruddet ble min situasjon snudd ganske på hodet. I løpet av 1 uke var alle mine planlagt oppdrag kansellert og jeg var litt frustrert. Det skjer lite hvis man henger med hodet så her var det bare å komme i gang og være kreativ. Jeg startet tidlig med direktesendte matkurs og det ble veldig godt mottatt. Jeg fortsetter med gratis direktesendte matkurs utover høsten!

DSC 1328

Jeg har lenge jobbet med den nye vinserien og den skulle lanseres med et brak i mai. Oppladningen til dette ble langt fra optimal. Jeg hadde bestilt masse flybilletter fra Tromsø til Kristiansand og skulle ut i Norge for å promotere vinen. I tillegg var det planlagt turer til produsentene for besøk og lage mat, video der nede. Det var selvfølgelig surt at hele den planlagte turneen ble avlyst, men lanseringen gikk utrolig bra allikevel. Jeg er så glad for at det er så mange som støtter meg og har bestilt vinene. Jeg har fått supergod respons på smak og salget øker. Det er fortsatt mulig å bestille alle mine viner til Vinmonopolene i hele landet. Du kan lese mer om vinene og bestille her Vin

Vinbilder hage 227 2

Jeg har brukt mye tid i sommer på den nye kokeboken! Jeg har byttet til Cappelen damm forlag og fått et supert team rundt meg. Boken kommer i mars/april 2021!! Håper dere liker den. Her skal dere få mer informasjon når det blir mulig å forhåndsbestille og kanskje noen smakebiter fra den nye kokeboken.

Sandwich BBQ egg og bacon 244

LANSERING!!! Rødvinen kommer på Bag in box 03.september. Det er så utrolig kult og jeg håper flest mulig bestiller den og liker den. Jeg skal fortelle mer om lanseringen, men det blir mange konkurranser og annet sprell. Her kan dere få en liten sniktitt på designet!!!

Skjermbilde 2020 08 24 kl 15 50 55

Fra september lanserer jeg Norges gladeste handlenett: GLADPOSE! Disse vil bli mulig å kjøpe på siden og jeg vil dele ut mange i konkurranser mm.

DSC 2283

Utover høsten jobber jeg med flere spennende prosjekter som jeg skal fortelle om litt senere, men det blir pop-up restauranter, flere direktesendinger og masse nye oppskrifter. Vi jobber også med nye og spennende oppgraderinger på gladkokken.no for å gjøre den enda bedre for dere. Det er flere og flere brukere hver eneste måned av siden. Nå ligger det i overkant av 300 000 unike lesere pr mnd. Det er så stas!

Jhs Vinnerbilde 2

Dette var en kort update fra meg! Ny Gladpost kommer i september.