Gladpost Oktober - En ny digital hverdag!

Mye spennende som skjer ut året!

Gladpost er en månedelig post og her kan du følge med på spennende prosjekter og høre hva jeg jobber med om dagen. Oktober ble ikke som forventet, men jeg gjør det beste ut av det! Og det er mye å glede seg til fremover.

Gladkokkens viner! Tusen takk til alle som kjøper og bestiller mine viner. De er fortsatt på bestillingsutvalget for hele Norge og i tillegg er det ca 25 vinmonopol som har dem inne på fast basis. Jeg får utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle som prøver. Så hvis du har lyst til å prøve er det bare å bestille her: Gladkokkens viner

Gladkokken vin

Gladkokkens adventskalender! Gratis direktesendt matkurs hver søndag i advent. Disse kursene er nå lagt ut på min Facebook side. Håper så mange som mulig har lyst til å bli med. Jeg garanterer god julestemning hver søndag i advent.

Gladkokken fb event julekalender 1920x1005

Snart relanseres gladkokken.no Gladkokken.no har blitt en populær matside mange er glad i. Det er nå mellom 300 000 - 400 000 unike brukere i måneden. I slutten av november relanseres siden med fler nye funksjoner og bedre søkemotor. Dette for å gjøre siden enda mer brukervennlig for alle dere som bruker den.

Diverse gladpost

Stor pågang på digitale kokkeoppdrag!

Det er bare å innse at de vanlige julebordene med jobb og familie kommer til å utgå i år. Derfor er det mange som ønsker et digitalt alternativ. Jeg tilbyr lukkede matkurs for bedrifter og private. En ny måte å være sosial og i tillegg lærer du og har det gøy underveis. Hvis din bedrift ønsker tilbud på digitalt matkurs send en mail til gladkokken@gladkokken.no

DSC 1682 3

Nå er manus og bilder innlevert! Den nye kokeboken blir utrolig fin. Jeg kan ikke vise frem omslaget av boka enda, men denne kokeboken blir utrolig bra!!! Masse nye oppskrifter som aldri har vært publisert. Forhåndsalget av boken starter i starten av 2021.

Skjermbilde 2020 11 04 kl 15 36 34

Selv med store begrensinger pga av Corona har jeg masse å jobbe med. Tusen takk til alle som følger meg både på web og i sosiale medier.

Skjermbilde 2020 10 21 kl 17 00 10